Bauknecht wasdroger

Wil jij een wasdroger kopen en ben je uitgekomen bij het merk Bauknecht? Dan is het goed om je eerst in te gaan lezen voordat je de keuze maakt om een Bauknecht wasdroger te kopen. Het aanbod van Bauknecht wasdrogers is divers, maar het grootste onderscheid tussen de verschillende modellen kan gemaakt worden tussen de condensdroger of luchtafvoerdroger.

Bauknecht wasdroger kopen

Een condensdroger heeft niet noodzakelijk een afvoer naar buiten toe nodig, omdat het condens dat ontstaat wordt opgevangen in een zogenaamde condensbak. Bij luchtafvoer is een afvoer wel noodzakelijk, want bij dit type zullen de lucht en damp door een slang naar buiten toe afgevoerd worden. Het volgende kenmerk op basis waarvan de consument een keuze kan maken, is het vulgewicht van de Bauknecht wasdroger. Hierbij kan de consument kiezen voor een standaard vulgewicht van 6 kilo of voor een groter vulgewicht van 7 kilo. Een groter vulgewicht is handig, maar dan zal het vulgewicht van de wasmachine ook groter dan gemiddeld moeten zijn om de ruimte in de droger optimaal te kunnen benutten.

Eigenschappen energieverbruik Bauknecht

Van wasdrogers is wel bekend dat het enorme energieverslinders zijn en Bauknecht heeft modellen met een energieklasse B of C. Door de toepassing van het Dynamic Intelligence systeem, kunnen ook kleine hoeveelheden wasgoed op een tijdsefficiënte en energie-efficiënte manier worden gedroogd. Het soort droogprogramma wordt namelijk vanzelf aangepast aan de hoeveelheid was.

Prijsklasse Bauknecht

De prijsrange van de Bauknecht wasdroger is grofweg gelegen tussen de 300 euro en de 700 euro, waarbij de hoogte van de prijs van diverse factoren afhankelijk kan zijn, zoals de energieklasse, vulgewicht en speciale programma’s. Een voorbeeld van speciale programma’s of functies is de startuitstel mogelijkheid, die geldelijk voordeel kan opleveren als er van het nachttarief voor energieverbruik gebruik kan worden gemaakt. Een aparte toepassing is bijvoorbeeld een extra ruime deuropening om grote stukken wasgoed zoals dekbedovertrekken eenvoudiger in en uit de trommel te kunnen doen.

Waskampioen.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken