Electrolux wasdroger

De Electrolux wasdroger wordt soms ook wel gezien als het kleine broertje van AEG. Electrolux is een van de eigen merken die door het bedrijf Electrolux in de markt is gezet, maar daarnaast is dus ook bijvoorbeeld het merk AEG verbonden aan Electrolux, maar ook Zanussi.

Iron Aid van Electrolux

Iron Aid is een van de speciale wasdrogers van Electrolux die wel een extra toelichting verdient. Dit type condensdroger beschikt namelijk over onder meer een speciaal stoomprogramma waardoor het strijken van wasgoed haast overbodig zal worden. Bovendien kan het apparaat zo worden ingesteld dat het proces van drogen automatisch wordt gestopt als het wasgoed droog is. Men hoeft dus niet noodzakelijk het hele programma af te werken zoals bij tijdsprogrammering het geval is. Verder is het erg handig om gebruik te maken van deze droger om kleding even snel op te frissen, en ook zijn er speciale programma’s voor verschillende soorten stof zoals zijde, wol en satijn.

Warmtepompdroger van Electrolux

Dit is een type dat extra energiezuinig is en daarom ook het energielabel A toegekend heeft gekregen. De consument die bewust is van zijn energieverbruik, kan dus rekening houden met het efficiënt gebruiken van energie door specifiek voor een warmtepompdroger te kiezen.

Overige soorten Electrolux

Het aanbod van condensdrogers van het merk Electrolux is divers en biedt verschillende keuzemogelijkheden, zoals een extra grote vulcapaciteit of een functie waarmee de start van het droogproces tot een later tijdstip kan worden uitgesteld. Een compacte condensdroger die vooral geschikt is als er weinig ruimte beschikbaar is behoort ook tot de mogelijkheden. Deze kan zelfs aan de wand worden opgehangen, want er wordt een wandmontageset meegeleverd. Het aanbod van afvoerdrogers is beperkt, maar kan een uitstekende keuze zijn als de consument beschikt over een afvoer naar buiten in de ruimte waar deze uitvoering een plekje zal krijgen. Voordeel van deze soort is dat deze minder energie zal verbruiken dan een standaard condensuitvoering.

Waskampioen.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken