Indesit wasdroger

De Indesit wasdroger is te vinden in de lagere en middelste prijsklassen. Dat biedt de consument die niet al te hoge eisen stelt aan de mogelijkheden voldoende keuze om een geschikte uitvoering van Indesit te vinden.

Het onderscheid dat gemaakt kan worden in het aanbod is de keuze tussen een condensdroger en een afvoerdroger.

Energieklasse Indesit wasdroger

De wasdrogers van Indesit, en dat geldt zowel voor de afvoermodellen als voor de condensuitvoeringen, zijn ingedeeld in energieklasse C. Nu zijn wasdrogers eenmaal grootverbruikers van energie, en is er dus voor wat betreft efficiënt omgaan met energie weinig keuze voor een extra energiezuinige variant van Indesit. Hierdoor kan de prijs van het apparaat zelf echter wel lager gehouden worden, dus er zijn zowel voordelen als nadelen aan verbonden.

Vulgewicht Indesit modellen

Het vulgewicht geeft in feite aan hoeveel kilo wasgoed er maximaal in de trommel gedaan kan worden, terwijl de optimale werking behouden blijft. Bij de Indesit uitvoeringen kan er uit twee verschillende vulgewichten worden gekozen, namelijk een vulgewicht van 6 kilo en 7 kilo.

Programma’s Indesit wasdroger

Het aantal beschikbare programma’s verschilt per model van Indesit. Een deel van de Indesit collectie is uitgerust met een speciaal anti-kreuk programma, waardoor het strijken van de was minder tijd in beslag zal nemen of zelfs niet meer nodig is. Ook voor de sportieve consumenten die sportkleding dragen, is er een speciaal programma, namelijk de Special Sport functie.

Prijs Indesit wasdrogers

De prijsrange waarbinnen een wasdroger van Indesit kan worden aangeschaft is globaal gelegen tussen de 150 euro en de 500 euro, en dat maakt het tot een van de goedkopere merken. Een ander merk dat ongeveer in deze prijsklasse qua wasdrogers zit is Bauknecht.

Waskampioen.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken