LG wasdroger

Een LG wasdroger kopen kan een goede aanschaf zijn, belangrijk is wel dat je eerst je inleest zodat je alle aspecten en de voordelen en andelen kent. LG heeft een aantal verschillende modellen wasdrogers in het aanbod en hier vind je meer informatie over de eigenschappen.

Alle LG modellen zijn zogenaamde condenswasdrogers. Hierbij is er geen afvoer nodig omdat het vocht wordt opgevangen in een reservoir. Dit type LG wasdroger kan overal geplaatst worden, en dus ook in ruimtes waar geen afvoer naar buiten leidt.

Energieklasse LG wasdroger

De energieklasse waarin de LG is ingedeeld, geeft de mate van energiezuinigheid aan. Opvallend aan de modellen van LG is dat deze stuk voor stuk zijn ingedeeld in energieklasse C of in energieklasse B, en dat geeft aan dat het product minder energiezuinig tot redelijk energiezuinig is.

Xtra Black model van LG

Een van de LG types krijgt hier speciale aandacht en dat komt met name door de bijzondere kenmerken, zoals dat het een uitvoering in zwart betreft met een design uitstraling. Vooral als een wasdroger niet in een aparte ruimte wordt geplaatst maar bijvoorbeeld in een mooie badkamer, is dit een goede aanwinst. Een ander kenmerk van dit model is dat er extra veel ruimte wordt geboden, door de maximale vulcapaciteit van acht kilo. Deze LG is ingedeeld in energieklasse B.

Prijsklasse LG wasdrogers

De LG wasdroger behoort met prijzen die variëren van rond de 400 euro tot maximaal 1000 euro, tot de gemiddelde prijsklasse. De duurste LG heeft dan ook een extra grote capaciteit van 8 kilo en kent een indeling in energieklasse B.

Waskampioen.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken