Beste wasmachines

Beste wasmachine kopen? Op het moment dat je online gaat zoeken naar de beste wasmachine, kom je een hoop verschillende soorten tegen. Het is hierdoor erg lastig om het beste model te vinden, die ook nog eens voldoet aan al je eisen. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk dat je niet te veel betaalt. Gelukkig is er al veel onderzoek gedaan op de wasmachinemarkt. Zo test de Consumentenbond op regelmatige basis vele wasmachines en bepaalt de Beste Koop en de als Beste Getest wasmachine. Veel mensen willen daarom weten: wat is de beste wasmachine volgens de Consumentenbond. Je kunt meer informatie over deze beste wasmachines alsmede beste A merken vinden op deze pagina. Bovendien kun je per wasmachine de prijs vergelijk bij de verschillende aanbieders.

Beste wasmachines

Wasmachine beste koop volgens de Consumentenbond 2021-2022

De Consumentenbond test op regelmatige basis wasmachines en bepaalt aan de hand daarvan de Beste Koop en Beste uit de Test. Bij de wasmachines die het Beste Koop label krijgen, wordt er niet alleen gekeken naar de kwaliteit, maar ook naar de prijs-kwaliteit verhouding. De Consumentenbond test onder andere op het schoonwassen, hoe energie zuinig de machine is en het spoelen. Om de wasmachine beste koop bij de Consumentenbond in te zien heb je een betaald abonnement nodig. Om je te helpen om dit geld te besparen, proberen we hier altijd een up-to-date overzicht te geven van de wasmachines die als Beste Koop bestempeld worden!

Beste wasmachine merken

Tegenwoordig zijn er heel veel merken, maar wat zijn de beste wasmachine merken? Welke A merken zijn er actief op de wasmachine markt? Wij zetten een aantal merken voor je op een rijtje. Natuurlijk bestaat elk merk uit een (groot) aantal verschillende modellen en is niet elk model even goed, maar deze merken worden normaliter wel als de beste wasmachine merken beschouwd.

  • Miele: de klassieker als het aankomt op kwaliteit. Degelijke kwaliteit, makkelijke bediening en goede garantie staan hoog in het vaandel bij dit Duitse merk wat al jaren ook bij de Nederlanders erg populair is.
  • ASKO: een Scandinavisch merk dat naast kwaliteit ook bekend staat om haar design en functionaliteit. De wasmachines van dit A merk worden bij de echte kenners steeds populairder.
  • Samsung: ook Samsung heeft een aantal topkwaliteit wasmachines, waarbij innovativiteit voorop staat. De handigste functies helpen jou niet alleen de was goed schoon te krijgen, maar vergroten ook jouw gemak!

Aanbod beste wasmachines

Klik hier voor een compleet overzicht van alle wasmachines.

Hoe bepaal je wat voor jou de beste wasmachine is?

Als je op zoek gaat naar de beste wasmachine, dan kun je natuurlijk het advies van iemand anders volgen, maar het liefst wil je natuurlijk een wasmachine die perfect is voor jou! Daarom is het verstandig om zelf altijd een aantal stappen te volgen zodat je tot de juiste keuze komt. Welke dat zijn? Wij zetten ze voor je op een rijtje!

  • Vulgewicht. Dit zal waarschijnlijk de eerste stap zijn als je op zoek gaat naar de beste wasmachine. Een vulgewicht van 7 kilo is gemiddeld goed voor een een- of tweepersoonshuishouden. Heb je een of meerdere kinderen? Dan is een wasmachine van 8 of 9 kilo aan te raden.
  • Het merk. Als je op zoek bent naar een goede wasmachine dan kies je ook voor een A merk wasmachine. Miele, ASKO< Samsung, Bosch zijn merken die de betere wasmachines produceren.
  • Het energieverbruik. Een goede wasmachine is energiezuinig. Kies daarom het liefst voor eentje met energielabel A, maar energielabel B kan eventueel ook.
  • Centrifugesnelheid. De centrifugesnelheid wordt uitgedrukt in toeren of rpm (rounds per minute). Hoe sneller de wastrommel ronddraait, en dus hoe meer rondjes per minuut worden gemaakt, hoe droger de was uit de wasmachine komt. Dit verkort de tijd aan de waslijn of in de droger, wat ook weer energie bespaart. Meestal kun je kiezen uit 1400 of 1600 toeren, waarbij de laatste optie het beste is.
  • Spoelen. Dit is een van de factoren waar de consumentenbond naar kijkt om hun Beste Getest en Beste koop machines te bepalen. Hoe goed wordt de was schoongespoeld? Als consument is dit vaak lastig te controleren.
Waskampioen.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken