Strijkijzer Black Friday 2022

Ben jij op zoek naar een goede Strijkijzer Black Friday Deal? Wij helpen je! Als je tegenwoordig op zoek bent naar een strijkijzer, dan is een stoomstrijkijzer bijna altijd een vanzelfsprekendheid. Bovendien wordt er steeds vaker voor een stoomgenerator gekozen. Doordat strijkijzers steeds meer functionaliteiten krijgen waardoor ze van steeds betere kwaliteit worden, worden ze ook steeds duurder. Om niet te veel te hoeven uitgeven, is het verstandig om op zoek te gaan naar de beste Strijkijzer Black Friday Deal!  Op deze pagina vind je een overzicht van de beste Black Friday aanbiedingen bij de beste webshops. Op die manier kun jij makkelijk het aanbod vergelijken en de beste actie.

Vandaag – maandag 28 november 2022 – laatste dag Black Friday Strijkijzer Deals! Sla je slag voordat het te laat is!

Strijkijzer Black Friday

Stoomgenerator Black Friday Deals uitgelicht!

Tefal SV8055 Anti-Calc

239,99
186,00
Coolblue.nl
as of 26 september 2023 08:03

Tefal GV9580 Pro Express Ultimate Care

449,99
309,99
Coolblue.nl
as of 26 september 2023 08:03

De Beste Black Friday strijkijzer aanbiedingen voor je op een rij

Vanaf vrijdag 18 november zullen we hier de eerste Black Friday strijkijzer acties tonen. Dagelijks zullen we alle aanbiedingen checken en beste hier aan dit lijstje toevoegen. Check dus ook of er toevallig weer nieuwe acties en vind het strijkijzer dat perfect aansluit bij jouw wensen!

2
Philips Dst5010/10
Bekijk Mediamarkt.nl
3
Tefal Ultragliss Plus FV6842 - Stoomstrijkijzer
Stoomdruk: 50 g/min | Stoomstoot: 260 g/min
Bekijk Bol.com
5
Calor Express Airglide SV8001C0 - Stoomgenerator
Stoomdruk: 120 g/min | Stoomstoot: 410 g/min
Bekijk Bol.com
7
Tefal Fv5696 Turbopro Anti-calc
9
Tefal Express Protect SV9202 -Stoomgenerator
Stoomdruk: 130 g/min | Stoomstoot: 520 g/min
Bekijk Bol.com
12
Tefal SV8055 Anti-Calc

Verschillen stoomstrijkijzer en stoomgenerator

Als je op zoek bent naar de beste strijkijzer Black Friday actie, kan je ervoor kiezen om een stoomstrijkijzer of stoomgenerator aan te schaffen. Maar wat zijn nou eigenlijk precies de verschillen tussen deze twee opties? Lees snel verder en ontdek welke het beste bij je past!

Hoeveelheid stoom

Bij een stoomgenerator wordt de stoom in een aparte unit geproduceerd. Hierdoor is de stoomdruk veel hoger dan bij een stoomstrijkijzer. Door de hogere druk wordt er bij een stoomgenerator meer stroom geproduceerd. Hierdoor gaat het strijken makkelijker: je hebt sneller mooier resultaat! Betekent trouwens niet dat je met een gewoon stoomstrijkijzer ook niet je was heel mooi kan strijken, het kost alleen net even meer tijd en precisie.

Hoeveelheid wasgoed

Beide apparaten hebben een waterreservoir. Het reservoir van een stoomstrijkijzer is echter kleiner dan die van de stoomgenerator. Hierdoor kan je met een stoomgenerator veel meer wasgoed met één tank strijken dan je met een stoomstrijkijzer kan doen. Bij die laatste zal je het reservoir dus vaker bij moeten vullen.

Gewicht apparaat

Een stoomstrijkijzer is door de kleinere tank ook veel lichter en compacter. Je kan deze dus gemakkelijk opbergen of meenemen. Een (lege) stoomgenerator heeft een veel groter gewicht en is dus minder fijn om ergens mee naartoe te nemen. Daarbij zijn niet alle strijkplanken bestand of gemaakt voor een stoomgenerator.

 

Snelheid

Een stoomgenerator is veel krachtiger en kan hierdoor ook de hardnekkige kreukels gemakkelijk uit je kleding krijgen. Wel moet je langer wachten totdat de stoomgenerator is opgewarmd en strijkklaar is. Een strijkijzer kan in 50 seconden al strijkklaar zijn terwijl een stoomgenerator hier al snel 2 minuten over kan doen.

Prijs

Stoomgenerator zijn over het algemeen wat duurder dan stoomstrijkijzers. Een goede stoomgenerator koop je vanaf ongeveer €100 terwijl een goed stoomstrijkijzer al verkrijgbaar is vanaf ongeveer €50. Echter tijdens Black Friday heb je kans dat je een stoomgenerator tegen de prijs van een stoomstrijkijzer kunt kopen. Houd dus deze pagina in de gaten voor de beste Black Friday strijkijzer aanbiedingen!

Stoomstrijkijzer of Stoomgenerator Black Friday Aanbiedingen

Je wilt natuurlijk niet te veel betalen voor je nieuwe strijkijzer. Daarom is het verstandig om de Strijkijzer Black Friday deals in de gaten te houden. Tijdens deze dagen – van vrijdag 18 tot maandag 28 november 2022 – zullen er diverse strijkijzer aanbiedingen zijn. Dit geldt voor zowel de stoomstrijkijzers als de stoomgeneratoren. Op die manier kun jij je favoriete strijkijzer voordeliger kopen of je kunt kiezen voor een stoomstrijkijzer of stoomgenerator met meer functies voor hetzelfde geld! Waar je ook voor kiest, een Black Friday Strijkijzer Deal zit je altijd goed!

Op zoek naar nog meer goede aanbiedingen op het gebied van wassen? Kijk dan ook eens naar de Black Friday aanbiedingen voor wasmachines en wasdrogers!

Stoomgenerator Black Friday

Op deze pagina wordt gebruik gemaakt van zogenaamde affiliate links. Dit betekent dat als je een product koopt via een van onze linkjes, we hierover een kleine commissie krijgen. Op deze manier draag je bij aan het onderhouden van deze website. We proberen de informatie op deze pagina zo actueel en correct mogelijk te houden, hier kunnen echter geen rechten aan worden ontleend.

Waskampioen.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken