Zanussi wasmachine

Zanussi wasmachine kopen

Wil jij een Zanussi wasmachine kopen? Zanussi wasmachines staan bekend om hun betrouwbaarheid, de eenvoud van de bediening en de schappelijke prijs.

Wat zijn speciale functies van Zanussi?

Net zoals elk wasmachine merk, heeft ook Zanussi een aantal unieke functies die je alleen terug vindt onder deze naam bij Zanussi wasmachines.

  • SoftDrum-trommel
  • AutoSense en FuzzyLogic
  • Easy Iron

De SoftDrum-trommel

De trommel is misschien wel het belangrijkste onderdeel van je wasmachine, hier is where the magic happens. Daarom zijn alle wasmachine fabrikanten ook continu bezig met de ontwikkeling van de trommel. Zo ook Zanussi. Zij hebben de SoftDrum-trommel ontwikkelt, deze is speciaal ontwikkelt om je wasgoed met veel zorg te wassen.  Het speciale patroon dat in de trommel zit zorgt ervoor dat het wasgoed mooi door de trommel glijdt. De zachte waterstromen bereiken elke vezel van je kleding en beddengoed. Zodoende wordt het wasgoed niet beschadigd aan het oppervlak of uitgerekt in een bepaalde richting. Hierdoor blijft het beter zijn vorm behouden en gaat het langer mee.

Het FuzzyLogic en Autosense-systeem

Met dit gecombineerde systeem zit je altijd goed omdat het water per wasbeurt doseert. Allereerst weegt de speciale sensor je wasgoed en analyseert het. Vervolgens wordt het gekozen wasprogramma aangepast op de hoeveelheid en type was. Elke keer maak je dus gebruik van een uniek wasprogramma, speciaal afgestemd op de was die op dat moment in de machine zit. Hierdoor wordt je was zo goed mogelijk gewassen en schoon. Bovendien verspil je hierdoor geen onnodig water wat goed is voor zowel je portemonnee als het milieu.

Overzicht van Zanussi wasmachines met FuzziLogic

EasyIron: jouw strijkhulpje

Voor veel mensen is strijken een vervelend klusje. Je wilt daarom het liefst dat het zo snel mogelijk gebeurt en dat je toch een mooi resultaat hebt. Belangrijk hierbij is dat je kleding met zo min mogelijk kreukels uit de was komt De Zanussi wasmachines hebben hiervoor het EasyIron programma. Het EasyIron-programma houdt de was steeds in beweging en gebruikt koud water in de afkoelingsfase, wat zorgt voor minder kreukels als de was uit de machine komt. En dat maakt jouw strijkbeurt weer een stuk makkelijker!

Aanbod Zanussi wasmachines

Ga hier naar alle wasmachines van Zanussi in de shop.

Standaard garantie

Zanussi levert standaard 2 jaar garantie op haar wasmachines. Vaak kun je bij de verkopende partij een extra garantie op je wasmachine afsluiten.

Waskampioen.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken