Candy wasmachine

Op zoek naar een Candy wasmachine? Bij Waskampioen.nl vind je een uitgebreid aanbod Candy wasmachines en kun je daarnaast ook nog eens de prijzen en aanbiedingen vergelijken. Als je kiest voor een wasmachine van Candy, dan kies je voor een goede wasmachine tegen een betaalbare prijs. Bovendien hebben alle Candy wasmachines Energielabel A, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook hierbij bespaar je geld.

Categorieën
  • Alle
  • Favoriet
  • Populair
  • Meest gewaardeerd
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Candy Smart CS 147TXME/1-S wasmachine
Candy Smart CS 147TXME/1-S wasmachine

Candy Smart CS 147TXME/1-S wasmachine

Beste deal op: Coolblue
379,00
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Candy Rapid'O 1486DWME/1-S wasmachine
Candy Rapid'O 1486DWME/1-S wasmachine

Candy Rapid’O 1486DWME/1-S wasmachine

Beste deal op: Coolblue
399,00
Toon volgende

Wat kost een Candy wasmachine?

Candy wasmachines vallen onder de goedkopere wasmachines. Momenteel is er al een Candy wasmachine verkrijgbaar voor net iets meer dan 300 euro. Ook de prijzen van de duurste Candy wasmachines vallen nog heel erg mee. Meestal ben je voor 400 tot 500 euro in het bezit van het meest uitgebreide model. Op deze manier betaal je niet teveel en heb je toch een geheel nieuwe wasmachine inclusief bijbehorende garantie.

Is Candy een goed merk?

Als je kiest voor een Candy wasmachine, dan kies je voornamelijk voor de prijs. Het zijn namelijk wasmachines die in het goedkopere segment vallen. Dit betekent echter niet dat een Candy wasmachine geen goede machine is. Een Candy wasmachine heeft alle basis functionaliteiten sowieso dik op orde. Daarnaast kun je kiezen voor extra’s zoals de Candy app.

Waar komt het merk Candy vandaan?

Misschien verwacht je het niet, maar Candy is een Italiaans merk! Het is opgericht net na de tweede wereldoorlog in 1945. Tegenwoordig is de Candy wasmachine verkrijgbaar in vele verschillende landen en hebben ze een klein, maar goed aanbod van wasmachines en andere huishoudelijke apparatuur.
Categorie
Vulgewicht wasmachine
Toerental
Merken
Wasmachine energieklasse
Beladingsherkenning
Prijs
Kleur
Waskampioen.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken